Ideea

 

         Alegedoctor.ro este un motor de cautare specializat pe servicii medicale ( de la simple analize pana la interventii complexe ), ce doreste sa informeze publicul cu privire la existenta, pretul si reputatia serviciilor medicale oferite de clinicile din marile orase ale tarii, oferind astfel posibilitatea utilizatorului de a alege furnizorul de servicii medicale potrivit , prin a-i prezenta ofertele clinicilor medicale intr-o maniera comparativa.

 

Cum functioneaza

 

         Ideea de baza consta in publicarea tarifelor percepute de clinici pe o serie de servicii medicale. Pentru ca o clinica sa poata beneficia de vizibilitate, aceasta trebuie sa treaca printr-un simplu proces de inregistrare, apoi odata cu primul pret adaugat pentru un serviciu existent sau nou creat, oferta devine publica.

 

De ce l-as folosi

 

        Utilizatorul poate compara clinicile ce ofera acelasi serviciu medical, din punct de vedere al pretului cat si al calitatii, acestea fiind date de opiniile celorlalti beneficiari, localizarea si dotarile unitatii medicale si personalul aferent. In urma cautarii, se poate inainta o cerere de programare in urma careia doritorii vor fi contactati de catre clinica pentru a stabili de comun acord data si ora acesteia.